MYYNNINEDISTYSTÄ KAMPANJOILLA JA TÄSMÄISKUILLA

Positiiviset asiakaskokemukset lisäävät kauppaa. Siitä ei pääse mihinkään. Me autamme sinua toteuttamaan näyttäviä digitaalisia kampanjoita sekä elämyksellisiä F2F-täsmäiskuja, joiden tarkoituksena on saada myyntisi kasvamaan ja brändisi kehittymään vaivihkaa siinä samalla.

Valitsimme myynnin edistämisen koko toimintamme kärjeksi, koska rehellisesti sanottuna suurinta osaa yrityksistä kiinnostaa ainoastaan tulojensa maksimointi – mahdollisimman nopeasti.

Näin markkinointi-ihmisten näkökulmasta ”myynti ennen markkinointia ja brändin ajattelemista” -ajattelutapa on kuitenkin harmillinen: täydellisessä maailmassa brändejä ja markkinointia johdetaan alusta asti järjestelmällisesti siten, että aluksi tehdään strategia ja loppu onkin kiinni pelkästä toteutuksesta.

Emme kuitenkaan elä täydellisessä maailmassa ja realiteetit pakottavat meidät toimimaan toisin.

Me emme siis puhu pitkiä jargoneita brändäyksestä ja muusta meille ah niin ihanista asioista, vaan juonimme sinulle kerta toisensa jälkeen kampanjan joka saa aikaan myyntiä.

Onnistumisemme mahdollistaa puolestaan asiakassuhteen jatkumisen, ja mikä parasta, markkinointi- ja brändistrategian rakentumisen ovelasti osana peruspalveluamme. Suomeksi sanottuna, se ei maksa sinulle mitään. 

Selvennetään sen verran, että teemme strategioita ja suunnitelmia omaksi hyödyksemme, jotta saamme tekemistämme kampanjoista parhaan hyödyn. Sinä saat puolestasi strategiat ja ohjeistukset – kiinnostivatpa ne sinua tai eivät.